Navigation
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 1
Nyeste bruger: jensen
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
       
Jakt sökes Götaland

Ska annonsen tas bort, skicka ett mail till: John@jagtformidling.dk
Annonser raderas automatiskt efter 120 Dagar.
Skriv en annons
Jaktmark sökes i eller nära skåne
23.05.18
Hej!
Jag heter Malik och blir en nyexaminerad jägare den kommande säsongen 2018. Jag bor en bit utanför Malmö och söker en jaktmark nära, söker allt ifrån små marker till stora. Är mest intresserad i att jaga rådjur, älg, hjort, hare, fasan, gås och anka.

Jag söker en mark där det helst inte finns många jägare.

Om det finns något ni undrar över hör gärna av er!

Mvh
Malik
Tel: 0761977342
Post: MalikIsa999@gmail.com
Annons nr: 158Kam

Jakt runt Skultuna sökes
05.05.18
Hej!
Jag heter Robert och är 28 år gammal. Sen fyra år tillbaka så bor jag i Skultuna tillsammans med min fru och en, snart två hundar. Vi har en labrador och ska hämta en beagle i slutet av maj. Labradoren använder jag till eftersök och beaglen ska jagas in på rådjur och hjort i höst.
Jag jagar i dagsläget i mina gamla hemtrakter i Uppland och utanför Surahammar, samt älg i Västerbotten. Men eftersom det är så fina marker runt Skultuna så skulle jag gärna vara med och jaga här.
Jag jobbar som snickare och är inte rädd för att ta i och jobba när det behövs på jaktmarken.
Om ni undrar något mer om mig så hör gärna av er!

Med vänlig hälsning
Robert
Tel: 0704297809
Post: robertblindstrom@gmail.com
Annons nr: 157Kam

Jaktarrende/jaktterreng søkes
03.05.18
Hei
Vi er 3-5 jegerekamerater som søker langtidsleie av jaktterreng, med jaktkoie/-hytte, for mulighet for jakt på klovdyr og småvilt (inkl. rådyr).

Teamet vil bestå av både veldig erfarene jegere som har jaktet i 25 år med uttallige gode jakter bak seg, nylig utdannede jegere som får erfaring fra å jakte og jegere som har noen år på baken og fått noen dyr i bakken.

Terrenget vi søker bør ligge maks 1 t kjøring fra Töckfors/Svinesund/Strømstad.

Som sagt søker vi langtidsleie med mulighet for jakt hele året, også for å kunne drive riktig viltpleie. Dette også med tanke på erfaring for de nyutdannede jegere.

Ta gjerne kontakt enten på e-post eller telefon med informasjon om terrenget og pris.
Tel: +4747954114
Post: svenbs@hotmail.com
Annons nr: 156Kam

Plats i jaktlag, Skåne, Halland, Kronoberg
01.04.18
Hej.

Trevlig och pålitlig 50-åring (Upplänning boendes i Helsingborg) och nyexad jägare söker plats i jaktlag i södra Sverige. Intresserad av alla öppningar (samliga 4 vapenklasser ok) i trevligt och moget jaktlag för att lära mig och dra mitt strå till stacken. Kanske framförallt intresserad av vildsvin, men även rådjur, hjort och älg. Duktig skytt med intresse av att komma ut mer i naturen.

Alla svar beaktas och informera mig gärna om samtliga villkor och önskemål på medlem så att jag kan ta ställning snabbt och svara tydligt.

Hälsningar, Henrik.
Tel: 076-8789000
Post: henrik@bissmarck.com
Annons nr: 155Kam

Bäverjakt sökes
29.03.18
Bäverjakt omkring Karlstad / Filipstad sökes af 3 jägare.
Tel: 4540293549
Post: Pk@gbc.dk
Annons nr: 154Kam

Jakt sökes i Halmstad/sodre Halland
27.03.18
Jaktarrende önskas från 2ha.- ?, gerna nära Kvibille, Slättäkra eller Öinge, da jag har en Stugor i Holm, Jag kommer från Danmark. Jaktbart vildt gerna bara vildsvin om ni har problem med vildsvin vil jeg gerne hjälpa, också gerna andet vilt men det är gris som är intressant.
Önskar prisuppgift samt upplysninger om terräng och belegenhet. Jag önsker ett långsiktigt samarbete med möjlighet for viltvård och habitat förbättringar om detta vara önskvärt. Kanske kan du någon som vill hyra ut deras jakt.
Svar venligst på mail
Vänliga hälsningar
Michael Søborg
Soeborg77(a)live.dk
+4520995978
Tel:
Post: soeborg77@live.dk
Annons nr: 153Kam

CCO
08.03.18
Professionel jæger fra Danmark søger jagtområde.
Har drevet med jagt side barn og har igennem 12 år haft gode jagtarealer ved Oskarshamm som jeg desværre ikke længer har. Holder meget af den svenske kultur ligesom sprog ikke er en barriere.
Jeg søger et jagtareal til jagt på småvildt hele året og er ikke interesseret i elgjagt men holder derimod meget af jagt på råvildt og vildsvin.
Jeg tænker et område kan være alt fra 100 HA til 500 HA og, at det gerne må være beliggende i en afstand på op til maksimalt 500 km fra den danske grænse.
Størrelsen af området er ikke så afgørende som diversiteten af området. Ideelt vil det være hvis der er 50% skov og 50% agerjord.
Jeg vil drive jagte i fællesskab med mine to kollegaer som ligeledes er moden og dygtige jægere og som også har fokus på at holde god revirpleje for at sikre den rette bestand.
Vi holder af at være i naturen hvorfor det også er vigtigt at det er muligt at bo i hytte eller liggende i området.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Michael
Tel: 004520460666
Post: mw@langhavegaard.dk
Annons nr: 152Kam

Mindre Jaktmark i Skåne sökes
03.03.18
Vi är två rutinerade jägare 60+ från Malmö med lång jakterfarenhet som söker jaktarrende för rådjur- vildsvin- samt har- och fågeljakt. Även en mindre jaktmark är välkommen. Mejla gärna till den angivna mejladressen och meddela ditt tel. nr. så kontaktar vi dig. Tack! Lucas och Krister
Tel:
Post: lucas.backlund@outlook.com
Annons nr: 151Kam

Rutinerat jaktlag söker jaktmark
15.02.18
Vi är 10 rutinerade och sammansvetsade jägare som nu söker ny jaktmark. Vi är framförallt bosatta kring Göteborg och söker därmed mark inom en radie av max 1,5 timmar därifrån med bil. Mark i Norra Halland, Sjuhäradsbygden, Bohuslän samt Västergötland kan därför vara aktuellt.

Marken bör vara på minst 200 ha och väl arronderad då vi främst bedriver drevjakter tillsammans. Några i laget är också intresserade av pyrsch/vakjakt på egen hand. Alla vanliga jaktformer är aktuella men finns det gris på marken så är det extra intressant. Vi ser helst en arrendetid om minst fem år så att vi kan utvecklas med marken och bedriva en god viltvård.

Självklart bedriver vi jakt med hög etik och med hänsyn till vilt och omgivning. Vi uppskattar en god samverkan med jägare och jaktlag på angränsande områden. Markägaren får självklart delta som medlem i laget eller ha en representant närvarande vid jakter om så önskas.

Vi är i ett åldersspann mellan 35 och 60 år och har god ekonomi och ett stort jaktintresse. Vi är beredda att betala bra för rätt mark. Om detta är intressant vänligen kontakta vår jaktledare Anders som kan berätta mer. 0703-041195
Tel: 0705-752231
Post: patrikp1968@gmail.com
Annons nr: 150Kam

Bohuslän, långtid
12.02.18
Hej,

Vi är 4st relativt nyblivna jägare som varit med på älgjakt och en del småviltsjakt under 2017.
Vi är i 30 års åldern och seriösa.

Vi söker mark att arrendera för jakt, älgjakt inget krav.
Vi kan även tänka oss att arrendera småviltsjakt på en mark som redan används för älgjakt.
Gärna inom 1,5-2h från Göteborg.

Hälsningar
Christoffer Nilsson
Tel: 0704005260
Post: christoffer.r.nilsson@gmail.com
Annons nr: 149Kam