Navigation
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 1
Nyeste bruger: jensen
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
       
Jaktlag sökes Götaland

Ska annonsen tas bort, skicka ett mail till: John@jagtformidling.dk
Annonser raderas automatiskt efter 120 Dagar.
Skriv en annons
Jaktlag/ jaktmark
14.10.21
Hej. namnet är Nedjad och söker trevliga jakt vänner eller jakt mark att jaga på i Västra Götaland. Jag är mycket trevlig och framförallt social person, jag har ingen jakt hund men jag har stort intresse med god jakt etik. Tycker ni att detta låter bra så hör av er
Tel: 0760621655
Post: nedjad-72@hotmail.com
Annons nr: 179Kam

Markaryd_57
16.09.21
Hejsan!

Är en social kille som söker jaktmark eller jaktlag i närheten av Markaryd. Gillar att pyssla med allt runt jakten.
Ett trevligt gäng att tillbringa härliga jakt dagar med vore riktigt kul att hitta.

Mvh Magnus
Tel: 0721872755
Post: zebbe__6969@hotmail.com
Annons nr: 178Kam

Jaktlag/arrende sökes
15.09.21
Hejsan ! Mitt namn är Christian 32 år social,trevlig,ansvarsfull kille med gott om humor jag söker del i jaktlag eller arrende i Blekinge,Småland,Kronobergs län har en duktig karelar tik som jagar älg och vildsvin, jakt och viltvård är mitt stora intresse o allt va de innebär så som att bygga torn röja pass utfodra mm det är en rolig självklarhet och en stor del av jakten som jag gärna sysslar med när säsongen är över. Inte jätte mkt info om mej kanske men har ni en plats över i ert stora eller lilla jaktlag eller söker ny jakträttsinehavare till er mark oavsett storlek eller så kanske ni söker en duktig älg o gris hund som gäst hundförare?allt är av intresse så tveka inte skicka ett mail så återkoppla vi där så berättar jag mer om mej själv o givetvis svarar jag mer än gärna på era frågor. Hoppas vi hörs.

Ha de bra !

Mvh Christian
Tel:
Post: Chriistiansundberg@gmail.com
Annons nr: 177Kam

Jaktlag runt Eskilstuna
07.09.21
Hej,
Jag ska flytta till Eskilstuna i november och letar efter ett jaktlag i närheten. Är intresserad av all jakt och vill lära mig mer. Är relativt ny men varit med på jakt sen barnsben då farfar jagade en del men det är de senaste åren som intresset verkligen vaknat. Har mest varit med på älgjakter men som sagt intresserad av det mesta.
Barnen börjar bli stora så har en del tid över för att hjälpa till med att röja, bygga pass etc.

Med vänlig hälsning,
Andreas
Tel:
Post: andreas.fryden@gmail.com
Annons nr: 176Kam

Nybliven jägare söker jakt
11.07.21
Jägare sedan hösten 2020 söker plats i jaktlag alt. gäst i ett jaktlag eller dagskort. Jag söker främst i Västra Götaland men öppen för Halland, Jönköping och Värmland. Medlem i flertal skytteföreningar i stor Göteborg för mängd träning och träffa alla trevliga människor med samma intresse.

Kort om mig,
29 år gammal bosatt i Göteborg. Jobbar som system utvecklare. Trevlig, hjälpsam och mötesgående person. Vill komma ut och lära mig allt om jakt och samtidigt träffa personer som delar samma intresse. Öppen för all typ av jakt och är flexibel. Vill ni veta mer hör av er!

Testar vingarna på jaktförmedlingen då det är mer eller mindre omöjligt att komma med i ett jaktlag eller komma som gäst, väldigt tråkigt...

Mvh,
Mohammed
Tel:
Post: mohammed.nayef10@gmail.com
Annons nr: 175Kam

Mr. T
02.07.21
Hejsan, man 56 år gammal söker deltagande i jaktlag max ~1 timmes bilresa från Göteborg (med omnejd). Saknar tyvärr all erfarenhet av jakt, då intresset kom ganska sent i livet, men bättre sent än aldrig !? Är inte oerfarenhet av att vistas i skog och mark, då jag sedan barnsben sysslat med fiske, men sedan intresset falnat något, tänkte jag vidga perspektivet med att börja jaga. Dessvärre har det visat sig vara tämligen svårt (om inte väldigt kostsamt), att få tillgång till jaktliga sammanhang.

Har en klass 1 bössa och väntar på leverans av en hagelbössa vilket verkar dröja p gr av den rådande situationen.

Är intresserad av att delta i jakt på de flesta förekommande vilt i landet, men har en särskild dragning till gris och bockjakt samt älgjakt (naturligtvis), men även jakt på predatorer så som räv och grävling är av intresse.

Naturligtvis är ja beredd att hjälpa till i andra sammanhang som är kopplade till själva jakten, inte minst för att lära, även om det innebär att bössan får stanna hemma.

Socialt kompetent (tycker jag själv i alla fall), utåtriktad och lätt att komma i kontakt med. Hoppas på att någon har förbarmande och kan tänka sig att ge mig en möjlighet att upptäcka tjusningen med jakt.
Tel:
Post: Tony64jo@hotmail.com
Annons nr: 174Kam