Navigation
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 1
Nyeste bruger: jensen
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
       
Titel:*
E-mail:*
Tel.:
Valideringskode:*
Skriv valideringskode:*
Annons:*

       
Jaktlag sökes Götaland

Ska annonsen tas bort, skicka ett mail till: John@jagtformidling.dk
Annonser raderas automatiskt efter 120 Dagar.
Skriv en annons
Plats i jaktlag
06.11.21
Hejsan Far och son söker medlemskap i ett jaktlag. I Skåne Blekinge.Småland.stor erfarenhet av jakt i stor och liten skala.
Ser till kvalitet före kvantitet. Trevliga minnen och samtal vid brasan och erfarenhet utbyten. Har stor erfarenhet av vilthantering i stor och liten skala. Jobbar som styckare I dag med daglig hantering. Mycket goda erfarenheter av vilt är godkänd viltundersökare.
Samt TB kontrollant. Av Jordbruksverket.
Har tillgång till en 1 årig Plotthane med skarp näsa, ta varit på några eftersök med gott resultat. Har stor erfarenhet av förberedande arbete i gör jakt så som torn bygge samt passröjning. Stort säkerhets tänk. Ser gärna seriösa kontakter och humana års kostnader. Hör gärna av er så för vi en seriös diskussion, så berättar vi mer. Har många och Trevliga S i kortleken, för rätt jaktlag
Mvh Kvalitets Jägare
Tel: 0706277793
Post: magnusaronsson9@gmail.com
Annons nr: 182Kam

Jaktlag sökes
04.11.21
Hej

42 år gammal, jagat i 5 år mest som gäst runt om i landet då jobbsituationen inte tillåtit att lägga den tid medlemskap i ett jaktlag kräver (viltvård, åtlar, laga och fixa osv) men är sedan i somras tillbaka helt och hållet i Stockholm. Även jagat utomlands endel.

Söker medlemskap i ett jaktlag, helst runt Stockholm då det är lättare med logistik att bidra till 100% men även längre utåt är gångbart alternativ.

Bor med fru, två barn och en väldigt stor hund. Utöver jakten tränar och tävlar jag i skytte samt är en jävel på att göra upp eld och grilla. Kort och gott, ett bra tillskott till vilket jaktlag som helst.
Hör av er! Pris är sekundärt, det viktiga är hur gänget är!
Tel: 0734417313
Post: sigge@610consulting.se
Annons nr: 181Kam

Plats i jaktlag
21.10.21
Jag heter Kent, 40år jagat 6 år
Sista året lite sporadiskt då jag har en dotter på 2år. Nu söker jag nytt jaktlag i trakterna Oskarshamn, Västervik, gamleby och Vimmerby.
Litet eller stort spelar inte så stor roll. Jag tycker det sociala är minst lika viktigt som det jaktliga.
Tel:
Post: knoit@hotmail.se
Annons nr: 180Kam

Jaktlag/ jaktmark
14.10.21
Hej. namnet är Nedjad och söker trevliga jakt vänner eller jakt mark att jaga på i Västra Götaland. Jag är mycket trevlig och framförallt social person, jag har ingen jakt hund men jag har stort intresse med god jakt etik. Tycker ni att detta låter bra så hör av er
Tel: 0760621655
Post: nedjad-72@hotmail.com
Annons nr: 179Kam

Markaryd_57
16.09.21
Hejsan!

Är en social kille som söker jaktmark eller jaktlag i närheten av Markaryd. Gillar att pyssla med allt runt jakten.
Ett trevligt gäng att tillbringa härliga jakt dagar med vore riktigt kul att hitta.

Mvh Magnus
Tel: 0721872755
Post: zebbe__6969@hotmail.com
Annons nr: 178Kam

Jaktlag/arrende sökes
15.09.21
Hejsan ! Mitt namn är Christian 32 år social,trevlig,ansvarsfull kille med gott om humor jag söker del i jaktlag eller arrende i Blekinge,Småland,Kronobergs län har en duktig karelar tik som jagar älg och vildsvin, jakt och viltvård är mitt stora intresse o allt va de innebär så som att bygga torn röja pass utfodra mm det är en rolig självklarhet och en stor del av jakten som jag gärna sysslar med när säsongen är över. Inte jätte mkt info om mej kanske men har ni en plats över i ert stora eller lilla jaktlag eller söker ny jakträttsinehavare till er mark oavsett storlek eller så kanske ni söker en duktig älg o gris hund som gäst hundförare?allt är av intresse så tveka inte skicka ett mail så återkoppla vi där så berättar jag mer om mej själv o givetvis svarar jag mer än gärna på era frågor. Hoppas vi hörs.

Ha de bra !

Mvh Christian
Tel:
Post: Chriistiansundberg@gmail.com
Annons nr: 177Kam

Jaktlag runt Eskilstuna
07.09.21
Hej,
Jag ska flytta till Eskilstuna i november och letar efter ett jaktlag i närheten. Är intresserad av all jakt och vill lära mig mer. Är relativt ny men varit med på jakt sen barnsben då farfar jagade en del men det är de senaste åren som intresset verkligen vaknat. Har mest varit med på älgjakter men som sagt intresserad av det mesta.
Barnen börjar bli stora så har en del tid över för att hjälpa till med att röja, bygga pass etc.

Med vänlig hälsning,
Andreas
Tel:
Post: andreas.fryden@gmail.com
Annons nr: 176Kam